“Det der inspirerer mig er at kunne lege og eksperimentere. Det er simpelthen så fedt når man får den der AHA-oplevelse af at skabe noget man ikke kunne have tænkt sig til. Det var kun gennem hands-on at jeg kunne skabe dette.”


Louise Holmes er en kvinde i udvikling. Hun er startet indenfor det digitale felt og har i en årrække arbejdet med app design for store danske virksomheder. Men igennem en personlig proces har hun nu fået smag for håndværk og en analog tilgang til kreativiteten. Hun starter på Designskolen Kolding i 2020 for at udleve drømmen om det analoge håndværk med fokus på MAD & DESIGN.


“Jeg har i flere år ønsket at kombinere min passion for naturlig mad og designfaget. Det er den vej jeg går nu. Der er masser at lære og erfare, men jeg har gjort nogle erfaringer allerede og det er dem jeg bygger videre på. Verden forandrer sig og man må følge med flowet. Jeg vil så gerne at vi kan gøre noget for klimaet og vores sundhed, så vi kan oprette en bedre balance og respekt for naturen.
Designfaget er fantastisk, fordi det netop kan udfordre vores vaner og facilitere processer til nytænkning, undren og forandring. Det er det, jeg tror vi har brug for i en tid hvor vi lige nu lever med corona- og klimakrise.”


>Download CV